Otizmli Çocuklardan Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Otizmli Çocuklardan Bursaspor'a Ziyaret

Otizmli Çocuklardan Bursaspor\'a Ziyaret

Otizmli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Özlüce Tesisleri’nde Bursasporlu futbolcularla bir araya geldi.

23.04.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otizmli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Özlüce Tesisleri'nde Bursasporlu futbolcularla bir araya geldi.

Mina Otizmle Yaşam Derneği üyeleri ve otizmli çocuklar velileri ile birlikte Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Mina Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Canan Cihan Kılıç yaptığı açıklamada, "El ele vereceğiz otizmi yeneceğiz, sloganıyla yola çıktık ve hedeflerinin otizmli çocuklarımızı eğitilip, topluma kazandırmak ve aileleri hastalık konusunda daha da bilinçlendirmek" dedi.

Çocuklar için tek ilacın birebir ve özel eğitim olduğunun altını çizen Kılıç, "Bursa'da Otizm Vakfı kurmak istiyoruz. Bursaspor camiasını ve sosyal projelere destek veren herkesin yardımlarını bekliyoruz. Maalesef otizm çok hızlı artıyor. 2030 yılında her 4 çocuktan 1'i otizmli doğacak. Bu çocuklarımız zihinsel özürlü değiller, sadece farklılar. Bizlere destek veren Bursaspor Kulübü yönetimine ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan yeşil-beyazlı futbolcular, üzerinde "Otizmin farkında mıyız?" yazılı t-shirtler giyerek çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Futbolcular, daha sonra otizmli çocuklar ile yakından ilgilenerek kendilerine bir takım hediyeler takdim ettiler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Otizmli Çocuklardan Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement