Otobüs Şoförünün Bağımlı Genci Kurtarma Çabası Yetmedi - Son Dakika
Güncel

Otobüs Şoförünün Bağımlı Genci Kurtarma Çabası Yetmedi

Otobüs Şoförünün Bağımlı Genci Kurtarma Çabası Yetmedi

Adana'da madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, bindiği belediye otobüsünde fenalaştı.

06.02.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, bindiği belediye otobüsünde fenalaştı. Bir kadının uyarısı üzerine şoför 28 yaşındaki Adem Çermek, otobüsü güzergahtan çıkarıp yolcularla birlikte hastaneye kadar götürdü, ancak yüksek dozda uyuşturucu kullanan Sevim kurtarılamadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Otobüs İşletmesi'nde 5 yıldan beri çalışan Adem Çermek, Abdioğlu Mahallesi'nden kent merkezine dönüşe geçti. Çermek, yönetimindeki belediye otobüsüne birkaç durak sonra Çağlar Sevim bindi. Ayakta durmakta zorlanan genç, orta kapının yanındaki koltuğa oturdu. Bir süre sonra da başı öne düştü. Merkez Park'a kadar gelen sürücü Çermek, bedensel engelli bir yolcuyu indirmek için orta kapıyı açtı, bu sırada otobüsteki bir kadın, "Oğlum şu genç baygın duruyor, bir kontrol etsene" diye uyardı.

Yolcunun uyarısı üzerine Çağlar Sevim'in nefesini kontrol eden Çermek, gencin nabzının düşük olduğunu fark etti. Otobüsteki yolcuların arasından hızla şoför koltuğuna oturan Çermek, güzergahından çıkıp, Fuzuli Caddesi'ne girdi. Önünde giden araçları korna çalarak uyaran Adem Çermek, baygın genci Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Otobüsten inip, acil servisten getirdiği sedyeye Çağlar Sevim'i yatıran Çermek, sağlık görevlilerine teslim etti. Acil serviste kalp masajı yapılan Sevim, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yüksek dozda uyuşturucu aldığı belirlenen Sevim'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan gencin öldüğünü öğrenen şoför Adem Çermek, o anları anlattıktan sonra, "Keşke kurtarabilseydim" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Şoförünün Bağımlı Genci Kurtarma Çabası Yetmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement