'Koltuklar Kirlenmesin' Diye Bagajda Taşınan Yaralı Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

'Koltuklar Kirlenmesin' Diye Bagajda Taşınan Yaralı Çocuk Hayatını Kaybetti

Adıyaman'da bir otomobilin bagajında taşınan yaralı çocuk, hayatını kaybetti. Hüseyin, 37 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederken; sürücü tutuksuz yargılanıyor.

15.09.2016 09:49  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bisikletli iki çocuğa çarpıp 'koltuklar kirlenmesin' diye otomobilin bagajında taşıyan sürücü tutuksuz yargılanırken bagajda taşınan yaralı çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ARABA BAGAJINDA TAŞIMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, 9 Ağustos tarihinde Kahta ilçesine bağlı Karadut köyü yakınlarında Mehmet K., yönetimindeki 34 KS 6809 plakalı otomobil ile 13 yaşındaki Hüseyin Orhan'ın kullandığı bisiklet çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan bisiklet sürücüsü Hüseyin Orhan ve bisiklette bulunan amcasının oğlu Mustafa Orhan (14), otomobil sürücüsü tarafından arabanın bagajına konularak Narince Köyünde Acil Sağlık İstasyonuna oradan da ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.


37 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

37 gündür Kahta Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören yaralı Hüseyin Orhan (13), hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TUTUKSUZ YARGILANIYOR

Kazaya karışan otomobil sürücüsünün tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren Hüseyin Orhan'ın amcası Osman Orhan adalet beklediğini söyledi.


"BU NASIL ADALET"

Hayatını kaybeden Hüseyin Orhan'ın amcası Osman Orhan, "Hüseyin Orhan'ın annesi ve babası özürlü olduğu için ben konuşuyorum. Bu yapılan bir vahşettir. 38 gündür çocuk hastanede yaşam mücadelesi verdi. Vahşice yapılan bir olayın katili şu anda dışarıda geziyor. Biz ise 15 yaşındaki çocuğumuzu mezara gömdük. Bu nasıl bir adalet. Adalet istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hastane morgundan alınan Hüseyin Orhan'ın cenazesi Karadut Köyü Ziyaret Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Karadut Köyü sakinleri ve Orhan'ın yakınları katıldı.

\'Koltuklar Kirlenmesin\' Diye Bagajda Taşınan Yaralı Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Koltuklar Kirlenmesin' Diye Bagajda Taşınan Yaralı Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement