Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü

Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Güneykestane mevkiinde 75 yaşındaki Temel Öz'ün kullandığı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı.

09.12.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Güneykestane mevkiinde 75 yaşındaki Temel Öz'ün kullandığı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Daha sonra yağmur suyu kanalına uçan otomobildeki sürücü ve eşi 64 yaşındaki Yadigar Öz öldü.

Kaza, Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mezit 7-Güneykestane mevkiinde meydan geldi. Ankara istikametinden, kullandığı 06 BU 6179 plakalı otomobille İnegöl'e seyir halinde olan Temel Öz, direksiyon hakimiyetini kaybedince, virajı alamadı. Kontrolden çıkan otomobil, yolun sağında bulunan bariyerlere çarpıp, takla atarak, yağmur suyu kanalına düştü. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Temel Öz ile eşi Yadigar Öz, çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri tarafından çıkarıldılar. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahaleye rağmen sürücü kurtarılamazken, eşi ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mine YAPRAKKIRAN: BURSA ALI DURMAZ ORTAOKULU olarak, O kadar uzgunuz kı ;evlatlarını ve ogretmen arkadasımızın su an kı vazıyetını dusunemıyoruz, ne durumda kendısıne ulasamıyoruz halen. . . . . allahtan rahmet ve gerıde kalan tum sevdıklerıne sabır ve bassaglıgı dılıyoruz. . Nur ıcınde yatsınlar ınsallah. . . . . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement