Otomobil Bariyerlere Çarptı; Sürücü Öldü, Eşi Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Bariyerlere Çarptı; Sürücü Öldü, Eşi Yaralı

Otomobil Bariyerlere Çarptı; Sürücü Öldü, Eşi Yaralı

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde 71 yaşındaki İbrahim Caba'nın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

07.03.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde 71 yaşındaki İbrahim Caba'nın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada Caba hayatını kaybetti, eşi yaralandı.

Kaza, bu sabah Amasya'nın Merzifon İlçesi Kayadüzü Köyü Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan İbrahim Caba yönetimindeki 34 YA 9458 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Caba, olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan eşi 72 yaşındaki Behice Caba ise ağır yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Merzifonamasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Bariyerlere Çarptı; Sürücü Öldü, Eşi Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement