Otomobil Çarpan Hale, İki Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Otomobil Çarpan Hale, İki Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

Otomobil Çarpan Hale, İki Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

Çorum'da alkollü sürücünün otomobili ile çarptığı 5 yaşındaki Hale Bayar iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

21.07.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da alkollü sürücünün otomobili ile çarptığı 5 yaşındaki Hale Bayar iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Küçük kızın cansız bedeni morgdan alınırken, acılı aile, sürücüye tepki gösterdi. Dede Erdoğan Bayar, "Vicdanı olan hakim ve savcılara sesleniyorum. Bir gün kendi başınıza da bu olayın geleceğini düşünerek ceza verin" dedi.

Kaza, Cumartesi gecesi 23.30 sıralarında Gazi Caddesi'nde meydana gelmiş. Kıbrıs'tan Çorum'a bayram ziyareti için gelen 36 yaşındaki Ziya Bayar eşi aynı yaştaki Filiz Bayar, kızları Hale ve 10 yaşındaki Ayşe Bayar ile dede 65 yaşındaki Erdoğan Bayar birlikte bir kafeye gitti. Erdoğan Bayar, alışveriş yapmak için bir süre sonra dışarı çıktı. Anne ve babası arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada iki kardeş de dedelerinin peşinden kafeden dışarı çıkıp yola koştu. Bu sırada 50 yaşındaki Birol Ecevit idaresindeki otomobil, Hale Bayar'a hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk kaldırıma fırladı. Hale Bayar ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Sürücünün 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Hale Bayar'ın beyin ölümü gerçekleşti. Küçük kız bugün de yaşamını yitirdi. Hale Bayar'ın cenazesi yakınları tarafından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alındı.

Dede Erdoğan Bayar, hastane morgunun önünde beklerken torununun ölümüne neden olan alkollü sürücüye öfkesini dile getirdi. Bayar, otomobilin torununa çarptıktan yaklaşık 35 metre sonra durabildiğini belirterek, "Bir kartalın gelip kuşu götürmesi gibiydi. Buna terör mü diyelim, canavarlık mı diyelim. Sürücüye de sordum 'Şehrin merkezinde bu hızla gidilir mi' dedim. Ben karşıdaydım. Torunlarıma 'bekle' demeye kalmadan araba aldı götürdü. Onlar yolun karşısında beni bekliyorlardı. Herkesin çocuğu var. Vicdanı olan hakim ve savcılara sesleniyorum. Bir gün kendi başlarına bu olayın geleceğini düşünerek ceza vermelerini istiyorum. Bugün bizim başımıza gelenlerin yarın başkalarının da başına gelmemesi için caydırıcı bir ceza vermelerini istiyorum. Ciğerim gitti yanıyorum" şeklinde konuştu.

Küçük kızın cansız bedeni yakınları tarafından hastane morgundan alınırken, anne ve babası da güçlükle ayakta durabildi. Küçük çocuğun cenazesi Yaydiğin Köyü merkez camiinde öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedildi.

Kaza sonrasında polis tarafından gözaltına alınan sürücü Birol Ecevit'e çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'Taksirle yaralama' suçundan 3 ay adli kontrol kararı verildi. Ancak küçük çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürücü ile ilgili yakalama kararı çıkartıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Çarpan Hale, İki Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement