Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı

Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı

Konya'da Coşkun Bıyık yönetimindeki otomobil yola aniden çıktığı öne sürülen köpeğe çarptı. Kazada köpek telef olurken, sürücü yaralandı.

19.10.2016 13:06  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçesi Konya- Adana Karayolu Hacılar Köprüsü'nde dün saat 22.30 sıralarında Coşkun Bıyık yönetimindeki otomobil yola aniden çıktığı öne sürülen köpeğe çarptı. Kazada köpek telef olurken, sürücü yaralandı.

ANİDEN BİR KÖPEK ÇIKTI

İddiaya göre, Coşkun Bıyık, yönetimindeki 48 BJ 861 plakalı otomobille seyir halindeyken önüne aniden bir köpek çıktı. Otomobilin çarptığı köpek telef olurken, savrulan araçtaki sürücü yaralandı.

TEL ÖRGÜLER SAYESİNDE KURTULDU

Otomobil köprünün yanındaki tel örgüler sayesinde su kanalına uçmaktan son anda kurtuldu. Yaralı sürücü, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı
Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı
Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil Çarpan Köpek Telef Oldu, Sürücü Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement