Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü, 1 Yaralı

Isparta Keçiborlu yolunda meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ve eşi yaşamını yitirdi.

09.04.2014 16:10  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Keçiborlu yolunda meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ve eşi yaşamını yitirdi. Kazada, çiftin 3 yaşındaki kızları yaralandı.

Keçiborlu'dan Isparta'ya giden 32 K 2294 plakalı otomobilin sürücüsü Yusuf Şahin (32) direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil yol kenarındaki dereye uçtu. Kazada, Yusuf Şahin ile eşi Esra Şahin (29) yaşamını yitirirken, 3 yaşındaki kızları Elif Şahin de ağır yaralandı.

Kaza yerine gelen 112 ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Elif, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Yusuf Şahin ile Esra Şahin'in Isparta'nın Keçiborlu ilçesi Senir beldesinde toprağa verileceği öğrenildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te Restoranda Hesap Kavgası: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 3 Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı
    14:09 İzmit'te Restoranda Hesap Kavgası: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 3 Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir restoranda hesap tutarı sebebiyle müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavgada polise saldıran bir şahıs ile birlikte toplam 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, kavgaya müdahale eden 3 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, olayın adli ve idari soruşturmalarının devam ettiği belirtildi.

  • Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu
    14:08 Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova isimli genç, odasında ölü bulundu. İş arkadaşları tarafından ulaşılamayan Shukurova'nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Shukurova'nın epilepsi hastası olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık
    14:07 Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık

    Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, takımın Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklandığını belirtti. Yücel ayrıca, transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulunarak Semih Kılıçsoy'un değerli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Ayrıca, Beşiktaş'ın evinde oynadığı Samsunspor maçına yabancı VAR hakemi atanmamasını eleştirdi ve yabancı VAR hakemlerinin Türk futboluna katkısını değerlendirdi.

  • P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor
    14:07 P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor

    Basketbol Süper Ligi'nde üst üste galibiyetler alan P. Karşıyaka, normal sezonu üçüncü sırada bitirmek için kalan maçlarını kazanıp, rakibi olan Beşiktaş'ın hatalar yapmasını bekleyecek.

  • Manisa'da Kiraz Hasadı Başladı
    14:06 Manisa'da Kiraz Hasadı Başladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kiraz hasadı başladı. Üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirtti.

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    CHP'nin yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı. Ankette CHP yüzde 35,2 oy oranına sahip olurken, AK Parti ise yüzde 30'un altına düşüp yüzde 29,8 ile ikinci sırada yerini aldı.


Advertisement