Otomobil Duvara Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Duvara Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaza yerinden detay Hayatını kaybeden kişinin otomobilden çıkarılması ve ambulansa konulması - Karabük'te iftara gitmek için yola çıkanların bulunduğu otomobilin duvara çarpması sonucu, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı Karabük'te otomobilin duvara çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

18.06.2016 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaza yerinden detay

Hayatını kaybeden kişinin otomobilden çıkarılması ve ambulansa konulması - Karabük'te iftara gitmek için yola çıkanların bulunduğu otomobilin duvara çarpması sonucu, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Karabük'te otomobilin duvara çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinden Eskipazar ilçesi istikametine giden Yüksel Bozkurt yönetimindeki 78 BT 455 plakalı otomobil, Kemal Oyman mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak, taş duvara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabilen otomobilde bulunan Münevver Çelebi (45), olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü, Saniye ve Mustafa Bozkurt ile Seher Ayvalık, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilde bulunanların, kent merkezinden Mehterler köyüne, iftara gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Otomobil Duvara Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil Duvara Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement