Otomobil ile Minibüs Çarpıştı - Son Dakika
Politika

Otomobil ile Minibüs Çarpıştı

Otomobil ile Minibüs Çarpıştı

Senirkent ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

08.06.2012 11:31  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senirkent ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yalvaç yolunda Hatice Kalay (43) yönetimindeki 32 MA 511 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Burhan Karlı (50)idaresindeki 32 HF 815 plakalı minibüs, çarpıştı.

Kazada Hatice Kalay olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs sürücüsü Karlı ile otomobilde bulunan eşi Adnan Kalay (55) Isparta'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Adnan Kalay'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan Kalay çiftinin askerde olan oğullarına, kazanın haber verildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Otomobil ile Minibüs Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor
    13:34 Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Ziyaretçilerini Ağırlıyor

    Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, seçildikten sonra ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ve diğer isimler Çelik'i ziyaret ederek tebriklerini iletti. Çelik, ziyaretçilerine teşekkür ederek, projelerini hayata geçirmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement