Otomobil Irmağa Uçtu: 2 Çocuk Kayıp - Son Dakika
Güncel

Otomobil Irmağa Uçtu: 2 Çocuk Kayıp

Otomobil Irmağa Uçtu: 2 Çocuk Kayıp

Çorum'un Kargı ilçesinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak nehrine uçtu.

18.06.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı ilçesinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak nehrine uçtu. Irmağa uçan otomobilde bulunan 2 çocuk kayboldu.

Edinilen bilgilere göre, Amasya'nın Suluova ilçesinden İstanbul'a giden Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil Hacıhamza beldesi girişinde geldiği sırada lastiği patladı. Lastiğinin patlaması ile birlikte kontrolden çıkan otomobil savrulmaya başladı. Yan yatarak sürüklenmeye başlayan otomobil orta refüje çarptıktan sonra yol kenarında bulunan nehre uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Aslan Yağlıoğlu ve eşi Neslihan Yağlıoğlu ve çocuğu 9 yaşındaki Furkan Yağlıoğlu nehre uçan otomobilden kurtulmayı başarırken, 5 yaşındaki Gürkan Yağlıoğlu ise ırmakta kayboldu. Otomobilden çıkan Furkan Yağlıoğlu tekrar ırmağa düştü.

Yağlıoğlu ailesinin içinde bulunduğu otomobilin Kızılırmak nehrine uçtuğunu gören bir sürücü güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan Mehmet Aslan-Neslihan Yağlıoğlu çifti Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Neslihan Yağlıoğlu'nun bir kolunun kırıldığı öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda jandarma, polis ve ara kurtarma ekipleri sevk edildi. Öte yandan, Kargı Kaymakamı Hakan Engin ve Hacıhamza Belde Belediye Başkanı Hayati Bahçevan da olay yerine giderek kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çorum İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Kargı Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler nehirde kaybolan 2 çocuk ve otomobili arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Samsun ve Amasya'dan da ekiplerin bölgeye sevk edildiği bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Irmağa Uçtu: 2 Çocuk Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement