Otomobil Kaldırımdaki Yayalara Çarptı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Kaza Anı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Kaldırımdaki Yayalara Çarptı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Kaza Anı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Görüntünün sağ tarafında kaza anı Otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı: 2 ölü, 2 yaralı- Samsun'da kontrolden çıkan otomobil kaldırımda bekleyen üniversite öğrencisi ve askere çarptı- Otomobilin ardından bir iş yerine girerek devrildiği kazada aracın çarptığı iki genç yaşamını yitirdi, otomobildeki 2 kişi yaralandı Samsun'da kontrolden çıkan otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi ve asker yaşamını yitirdi.

05.11.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Görüntünün sağ tarafında kaza anı Otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı: 2 ölü, 2 yaralı- Samsun'da kontrolden çıkan otomobil kaldırımda bekleyen üniversite öğrencisi ve askere çarptı- Otomobilin ardından bir iş yerine girerek devrildiği kazada aracın çarptığı iki genç yaşamını yitirdi, otomobildeki 2 kişi yaralandı Samsun'da kontrolden çıkan otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi ve asker yaşamını yitirdi. Sonrasında bir iş yerine girerek devrilen araçtaki iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Atakent Kavşağı'nda sürücüsü henüz belirlenemeyen 55 SJ 316 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda bekleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Nurullah Akkuş (21) ve Onur Çakmak'a (22) çarptı. Savrulan otomobil daha sonra bir iş yerine girerek devrildi.Kazada, Akkuş ve Çakmak olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve yaralanan Murat Han C. ve Uğur K. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.Olay yerinde hayatını kaybeden gençlerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren Onur Çakmak'ın asker olduğu, dağıtım iznindeki Çakmak'ın acemi eğitimini Tokat'ta tamamladığı ve Hakkari'deki birliğine teslim olmaya hazırlandığı öğrenildi.

Otomobil Kaldırımdaki Yayalara Çarptı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Kaza Anı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil Kaldırımdaki Yayalara Çarptı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Kaza Anı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Feridun Düztaban: Yollar sürücüler mükemmel çok memnunuz yayalar bilinçsiz tavuk gibi yürmesin evde otursun ya da araba alsın para bol hükümet herkesw para daatıyo 0 2 Yanıtla

Advertisement