Otomobil Koltuğunda 2.5 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Otomobil Koltuğunda 2.5 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Otomobil Koltuğunda 2.5 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Edirne'de İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkacak bir otomobilin koltuk döşemelerinin içine yapılan gizli bölmede, 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi.

20.11.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkacak bir otomobilin koltuk döşemelerinin içine yapılan gizli bölmede, 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Yunan uyruklu N.T. ve arkadaşı E.P. tutuklandı.

Yunanistan'a çıkış yapmak için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı İpsala Sınır Kapısı'na gelen sürücülüğünü Yunan uyruklu N.T.'nin yaptığı otomobil, şüphe üzerine X-Ray taramasından geçirildi. Otomobilin koltuk döşemelerinde farklı yoğunluk tespit edilmesi üzerine araç arama hangarına çekildi.

İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince yapılan ve özel eğitimli köpek Tina'nın katıldığı aramada aracın koltuk döşemelerinin içine yapılan gizli bölmede yaklaşık 200 bin lira değerinde 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü N.T. ile araçta bulunan arkadaşı E.P. gözaltına alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Koltuğunda 2.5 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement