Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü 2 Yaralı

Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü 2 Yaralı

Gümüşhane'de sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, karşı şeride geçip köprü korkuluklarına çarparak dereye uçtu, 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

13.06.2015 12:23  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, karşı şeride geçip köprü korkuluklarına çarparak parçalandı. Emniyet kemeri bağlı koltuğuyla Harşit Çayı'na düşen ve suda sürüklenen 19 yaşındaki Ozan Ataman'ın öldüğü kazada yaralanan sürücü 28 yaşındaki Onur Ataman ile 20 yaşındaki Yunus Emre Gök, Harşit Çayı'ndan çıkmayı başardı.

KORKULUKLARA ÇARPTI, PARÇLANADI, DEREYE UÇTU

Kaza dün saat 00.15 sıralarında Kaledere Mevkii'nde meydana geldi. İl merkezinden Torul İlçesi yönüne giden Onur Ataman yönetimindeki 61 VH 795 plakalı otomobil, aşırı sürat nedeniyle virajı alamayınca kontrolden çıkıp karşı şeride geçti ve köprü korkuluklarına çarptı. Parçalanan ve köprü korkuluğu üzerinde bir bölümü asılı kalan otomobilin sürücüsü Onur Ataman ile kardeşi Ozan Ataman ve Yunus Emre Gök Harşit Çayı'na düştü. Onur Ataman ile Yunus Emre Gök kendi olanakları ile Harşit'ten çıkmayı başarırken emniyet kemeri bağlı koltuk ile dereye düşen Ozan Ataman suda sürüklenerek kayboldu. Ozan Ataman'ın koltuğa bağlı cesedi, yapılan çalışmaların ardından kaza yerinden yaklaşık 200 metre aşağıda dere kenarında bulundu. Yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement