Otomobil, Önünde Giden Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil, Önünde Giden Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil, Önünde Giden Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, otomobilin önündeki motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletin arka koltuğunda oturan 14 yaşındaki Melih Aydemir öldü, motosiklet ve otomobilin sürücüleri yaralandı.

23.07.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, otomobilin önündeki motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletin arka koltuğunda oturan 14 yaşındaki Melih Aydemir öldü, motosiklet ve otomobilin sürücüleri yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Mudanya Seyirtepe Evleri mevkiinde meydana geldi. Mahmut Sadıç yönetimindeki 16 JP 096 plakalı otomobil, önünde seyreden 18 yaşındaki Semi Aydemir'in kullandığı 34 BRJ 32 plakalı motosiklete çarptı. Otomobil sürücüsünün aşırı hız yaptığı iddia edilen kazada, motosikletin arka koltuğunda oturan motosiklet sürücüsünün kardeşi Melih Aydemir, düşerek yaklaşık 100 metre sürüklendi. Melih Aydemir olay yerinde yaşamını yitirirken, motosiklet sürücüsü Semi Aydemir ile otomobilin sürücüsü Mahmut Sadıç yaralı olarak Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, Önünde Giden Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement