Otomobil Sporları - Son Dakika
Yerel

Otomobil Sporları

Otomobil Sporları

ESOK tarafından organize edilen ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan ralli, start aldı.

10.05.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan Eskişehir Rallisi, başladı.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan 304,30 kilometrelik yarış için 29 ulusal, 8 historic ve 15 mahalli olmak üzere toplam 52 ekip, Eskişehir'de bir alışveriş merkezi önünde start aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kaygan zeminli özel etaplarına sahip ralli için start alacak yarışmacılar, seyirci özel etabı sonrasında Espark, Banaz ve KYK etaplarını geçecek olan ekipler saat 23.47'den itibaren servis alanında ilk günü noktalayacak.

Yarın, saat 9.30'da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, Espark, Banaz ve KYK etaplarını ikişer kez geçerek, saat 16.23'ten itibaren Espark Alışveriş Merkezi önündeki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecek.

Öte yandan Avrupa'dan birçok ünlü pilotun eğitmenliğini yapan İtalyan Vittorio Caneva'nın Taner Oylukan yardımcı pilotluğunda 0 numaralı öncü araçla parkura çıkacağı rallide, Fransa'da yaşayan Türk asıllı Murat Doğral, Fransa Ralli Şampiyonası'nı takip ettiği Porsche 997 GT3 ile ülkesinde ilk kez start aldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otomobil Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement