Otomobil Sporları - Son Dakika
Güncel

Otomobil Sporları

Otomobil Sporları

Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Bostancı: "Yeşil Bursa Rallisi'nde yeniden liderliği ele geçireceğiz"

14.05.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı, Castrol Ford Team olarak Yeşil Bursa Rallisi'nde yeniden liderliği ele geçireceklerini belirtti.

Castrol Ford Team tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Bostancı, 2014 sezonunun ikinci yarışı olan "Eskişehir Rallisi"nin ikinci gününde aynı etap içinde ardı ardına yaşadıkları problemler nedeniyle arzu ettikleri sonuçları alamadıklarını bildirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kaygan zeminli özel etaplarına sahip Eskişehir Rallisi'nde muhteşem bir pilotaj ve akılcı stratejiyle Murat Bostancı- Onur Vatansever ikilisiyle yarışın ilk gününü lider tamamladıklarını hatırlatan Bostancı, lider olarak devam ettikleri yarışın ikinci günündeki yaşanan kazayı motor sporlarının bir cilvesi olarak kabul ettiklerini vurguladı.

Bostancı, aynı etap içinde Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisinin de yarışı bırakmak durumunda kalmalarının kendileri için bir şanssızlık olduğunu belirterek,  motor sporlarının herkes için eşdeğer nitelikte mekanik tarafı ağır basan bir spor dalı olduğunu ve Yeşil Bursa Rallisi'nde zirveyi yeniden ele geçireceklerini ifade etti.

Genel klasmanda 9. sırayı alan ve hem "Gençler" birinciliği hem de "2 Çeker" kupasını Ford Fiesta R2'yle lider tamamlayan Buğra Banaz-Burak Erdener ikilisinin ise takımın Eskişehir'de yüzünü güldürmeyi başardığını kaydeden Bostancı, Castrol Ford Team Türkiye'nin şampiyonluk hedefiyle start aldığı 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı olan Yeşil Bursa Rallisi'nin 14-15 Haziran tarihleri arasında yapılacağını aktardı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement