TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

TIR\'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

Bursa'da TIR ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Mustafa Topçu öldü. Sürücünün cesedi hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkarıldı.

30.06.2016 11:27  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında TIR ile kafa kafaya çarpışarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Mustafa Topçu öldü. Araçta sıkışan sürücünün cesedi itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarıldı.

OTOMOBİLİYLE EVE YOLA ÇIKTI

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Orhangazi- İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi'ye bağlı Çakırlı Mahallesi'nde oturan ve ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan Mustafa Topçu, 16 VH 750 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı.

TIR İLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Mustafa Topçu yönetimindeki otomobil, Üreğil Mahallesi Kavşağı yakınlarında karşı yönden gelmekte olan 39 yaşındaki Ali Kemal Uzun'un kullandığı54 KZ 238 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrasında TIR'ın çarptığı otomobil hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Topçu araç içinde sıkıştı. Ağır yaralı Topçu için itfaiye kurtarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevkedildi.

TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

Sağlık görevlileri araç içinde müdahale ettikleri evli ve 2 çocuk babası Mustafa Topçu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çabası sonunda hurdaya dönen araçtan çıkarılan Mustafa Topçu'nun cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mustafa Topçu'nun akrabaları kazayı haber alır almaz olay yerine akın etti. Yakınları kaza yerinde sinir krizleri geçirdi.

TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

BAŞKAN OLAY YERİNE GELDİ

Belediye Başkanı AK Partili Neşet Çağlayan da kaza yerine gelerek buradaki durum ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çağlayan, Mustafa Topçu'nun yakınlarına başsağlığı dileyip, teskin etmeye çalıştı.

TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazaya karışan TIR'ın sürücüsü Ali Kemal Uzun jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa TIR'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kazasız günler: tırlar münübüslerden sonra ikinci sırada adamlar tam bi cellat zamanla yarışıyor trafik bunlara acil çözüm almalı 4 1 Yanıtla
  • sözümona: Ne adi insanlarsınız siz buraya uluorta düşüncelerinizi yazarken ölen adamın çoluk çocuğunun girip okuyabileceğini hiç mi düşünmüyorsunuz! Ortada giden can var can ne demek fakir arabası. Sizin gibiler yüzünden bu ülke bu halde işte... Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar. 0 0 Yanıtla

Advertisement