Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Konya’da, otomobilin su tanklı traktörle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

26.08.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, otomobilin su tanklı traktörle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Sille Kavşağı Alt Geçidinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Ö. (20) idaresindeki 42 EGF 67 plakalı otomobil, alt geçide giriş yaptığı sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil duvarlarda bulunan çiçeklere sulama ve ilaçlama çalışması yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine ait arkasında su tankı bulunan traktörle çarpıştı. Kazadan yara almadan kurtulan belediye işçileri, otomobildeki yaralılar için ambulansa haber verdi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Mustafa Ö. (20) ve arkadaşı Hurşit K. yapılan ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Kazayı yara almadan atlatan Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçilerinden Adem Ceylan, "İşimiz bitti hemen gidecektik. O esnada zaten biz gitmeye fırsat kalmadan bariyerlere vurarak, son sürat dönerek geldi. Ben de kendimi yan tarafa attım. Dışarıda kapının arkasındaydım. İşimi bitirdim yürüyecektim. O esnada fırsat kalmadı, geldi. Ben de kendimi boşluğa attım, bana vuracak" şeklinde konuştu.

Diğer bir belediye işçisi Ahmet Özcan ise, "İşimiz bitti gideceğiz derken bir ses geldi. Arabaya baktık, sağ sol yaptı. Kendimizi atmaya, araca binmeye bile fırsat olmadı. Allah'tan kabine vurdu da, durdu. Yoksa bizi de arasına alacak, götürecekti yani. Kendimizi bariyerin arkasına attık da, bariyer olmasaydı, kabin olmasaydı, gittiydik" ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement