Otomobildeki Ceset Olayının Failleri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Otomobildeki Ceset Olayının Failleri Yakalandı

Otomobildeki Ceset Olayının Failleri Yakalandı

Esenyurt'ta bir otomobilin içinde battaniyeye sarılmış olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü.

18.05.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta bir otomobilin içinde battaniyeye sarılmış olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Ölen kişinin inşaatlarda şoförlük yapan 3 çocuk babası Mehmet Mesih A. (46) olduğu tespit edildi. Cinayetin ardından Ağrı'da Cumhuriyet Savcılığına teslim olan karı koca olayı kendilerinin yaptığını söyledi. Şüpheliler olayın cinsel taciz sonucu intikam amacıyla yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. İstanbul'a getirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

CESET OTOMOBİLİN İÇİNDE BULUNMUŞTU

Esenyurt, Talatpaşa mahallesi, 1049 sokak üzerinde boş bir arazide 15 Mayıs 2016 tarihinde şüpheli bir araç gören vatandaşlar güvenlik güçlerine ihbarda bulunmuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri araçta battaniye sarılı bir ceset olduğunu tespit etmişti. Yapılan incelemede evli ve 3 çocuk babası Mehmet Mesih A.'ya olduğu tespit edilen cesedin karın boşluğundan bıçaklanarak öldürüldüğü, ayrıca otomobilin ateşe verilmeye çalışıldığı belirlenmişti.

AĞRI'DA TESLİM OLDULAR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, olaydan iki gün sonra Ağrı Cumhuriyet Savcılığına giden Yusuf Ç.(29) ile eşi Semra Ç.(27) cinayeti kendilerinin işlediğini olaydan pişman olarak teslim olduklarını söyledi.

CİNSEL TACİZİN İNTİKAMI İÇİN ÖLDÜRDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER

İstanbul'a getirilen karı kocanın işlemleri Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı. Şüpheliler öldürdükleri Mehmet Mesih A.'nın Semra Ç.'ye bir süredir cinsel tacizde bulunduğunu olay günü de evlerine kadar geldiğini iddia ettiler. Evde aralarında çıkan kavga sonucu Mehmet Mesih A.'yı bıçaklayarak öldürdüklerini söyleyen şüpheliler daha sonra cesedi battaniyeye sararak geldiği araca koyduklarını, otomobili yakmaya çalıştıklarını ve arazide bırakarak memleketlerine kaçtıklarını belirttiler. Polis soruşturmasında Semra Ç. ile ölen Mehmet Mesih A.'nın bir süredir tanıştıkları tespit edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis yaptığı çalışmada karı koca şüphelilere yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla Yusuf K.'yı (46) da gözaltına aldı. 3 Şüpheli adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobildeki Ceset Olayının Failleri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement