Otomobildeki Gprs Sayesinde Yakalanan Hırsızlar - Son Dakika
Yerel

Otomobildeki Gprs Sayesinde Yakalanan Hırsızlar

Otomobildeki Gprs Sayesinde Yakalanan Hırsızlar

Rize'de bir banka şubesinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan yabancı uyruklu 2 zanlıdan biri tutuklandı.

21.08.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de bir banka şubesinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Kentin Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir banka şubesi güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu, buradan "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yaptıkları belirlenince gözaltına alınan Romanyalı Octavian C. ile olay sırasında kendisini otomobilde beklediği belirtilen eşi Irina C'nin Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Bu kişilerden Octavian C, polisteki işlemleri sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, eşi Irina C. ise sınır dışı edildi.

Rize'nin yanı sıra Kırşehir, Amasya, Samsun, Ordu ve Giresun'dan da benzer hırsızlık olayları yaşandığı gerekçesiyle Rize İl Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunulduğu ve polisin söz konusu zanlıların diğer illerdeki olaylarla herhangi bir bağlantısının bulunup bulunmadığını araştırdığı belirtildi.

Octavian C. ile eşi Irina C, Rize'deki banka şubesinden hırsızlık yaptıktan sonra kaçtıkları otomobildeki GPRS sayesinde Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yaparken yakalanıp Rize'ye getirilmişti. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otomobildeki Gprs Sayesinde Yakalanan Hırsızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement