Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü

İstanbul Zeytinburnu'nda yoldan geçen sürücülerin uyarısıyla durdurulan bir otomobilin altında sürüklenen adama 31 yaşındaki Betül Ö.'nün çarptığı ortaya çıktı.

18.02.2015 10:17  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde bir otomobilin altında kalarak yaklaşık 5 kilometre sürüklenen yaşlı adama ilk çarpan kişinin ehliyetsiz kadın sürücü 31 yaşındaki Betül Ö. olduğu belirlendi. Feci bir şekilde yaşamını kaybeden 64 yaşındaki Murat Kapuci'yi ise ailesi teşhis etti. Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir adama otomobil çarptı.

CESET OTOMOBİLİN ALTINDAN ÇIKTI

Kazadan haberi olmayan Sezer D. otomobiliyle yaşlı adamı yaklaşık 5 kilometre otomobilin altında sürükledi. Vatan Caddesi'ne yakın bir noktada Anıt Mezar mevkiinde diğer sürücülerin ikazı sonucu otomobilini durduran Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Yaşlı adamın cesedi otomobilin altından çıkartıldı.

AYNA BARKODU ZANLIYI ELE VERDİ

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, kazanın ilk olduğu Sağmalcılar Viyadüğü üzerinde bir adet ayna parçası ve üzerinde barkod tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda o ayna barkodunun 2013 model beyaz bir araca ait olduğu tespit edildi. Kazanın olduğu yol güzergâhı boyunca MOBESE kamera görüntülerini inceleyen polis, sol aynası kırık olan ve markası ayna barkoduyla belirlenen beyaz otomobili tespit etti. Plakası alınan otomobilin Fatih'te oturan kadın sürücü Betül ö.'ye ait olduğunu belirledi.

Ölümlü bir kazaya karıştıktan sonra kayıplara karışan kadın sürücü Betül Ö. gözaltına alındı. Betül Ö.'nün ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

"DURDUM AMA GÖREMEDİM"

Betül Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, "Kaza sonrası durdum, ancak hava karanlık olduğu için kimseyi görmedim. Daha sonra olay yerinden ayrıldım, kazanın dehşetini daha sonra televizyonlardan izledim. Ondan sonra korktuğum için polise teslim olmadım" dedi.

Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • reel: KADILAR TRAFIGI TIKIYORLAR ISTANBULDA TRAFIK SIKISIKLIGININ SEBEBI KADINLAR 42 29 Yanıtla
  • MAZLUM: BU POLİS İSTEDİĞİ ZAMAN KARINCAYI BİLE YUVASINDAN ÇIKARIP BULUR. . YETER Kİ İŞİNE GELSİN. 54 5 Yanıtla
  • yalancının mumu: idam şart 23 9 Yanıtla
  • rant: inip, bakip gormemis, senin atacagin yalanin taaaaaaaaa, ulan sinegemi carpiyon koskoca adam gormedim diyorsun 30 0 Yanıtla
  • erkan: kadınlar araç kullanırsa olacağı bu . 19 9 Yanıtla
  • mustafa b: ehliyeti yok ama arabası var nasıl oluyor ya hangi devletteyiz biz 25 2 Yanıtla
  • by meçhul: cani kadın köpeğe çarpınca millet duruyo insan eziyor kaçıp gidiyor 20 1 Yanıtla murat: yaw yalan söylediği kesin zaten işte kıvırmaya calışıyo ama ne farkeder 2 0
  • kasap: madem polisten korkuyun nediye ehliyetsiz araç kulanıyıyon 19 0 Yanıtla
  • suat yaman: burası türkiye kardeşim. ehliyetin olmasa bile paran varsa veya kredin onaylanıyosa galeriden araba alabiliyosun. ehliyete bakmıyolar canımız allaha emanet gidiyoz. 15 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement