Otomobilin Çarptığı Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Çarptığı Anne ve Oğlu Öldü

Otomobilin Çarptığı Anne ve Oğlu Öldü

– KARABÜK'te, kavşaktan kontrolsüz çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yapan otomobil, orta refüjde bekleyen anne 30 yaşındaki Serpil Gergen ile oğlu 9 yaşındaki Muhammet Can Gergen'e çarptı.

16.07.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– KARABÜK'te, kavşaktan kontrolsüz çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yapan otomobil, orta refüjde bekleyen anne 30 yaşındaki Serpil Gergen ile oğlu 9 yaşındaki Muhammet Can Gergen'e çarptı. Hastaneye kaldırılan anne ve oğlu müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-755 Karayolu Cumayanı Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Kent merkezine gelen Şenol Şen yönetimindeki 78 SD 708 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz çıkan sürücüsü henüz belirlenemeyen 78 BJ 271 plakalı kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası orta refüjde bekleyen 30 yaşındaki Serpil Gergen ile 9 yaşındaki oğlu Muhammet Can Gergen'e çarpan otomobil karşı yönden gelen Bülent Ayyıldır yönetimindeki 78 SS 392 plakalı otomobile çarparak yol kenarına savruldu. Zincirleme kazada, sürücülerle birlikte yaralanan Özlem Şen, Merve Ayyıldır, Serpil Gergen ve oğlu Muhammet Can Gergen Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne ve oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralı 4 kişinin tedavisi sürüyor.

Kazanın ardından kaçan kamyonetin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çarptığı Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement