Otomobilini İsteyen Alkollü Oğlunu Tabancayla Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Otomobilini İsteyen Alkollü Oğlunu Tabancayla Öldürdü

Otomobilini İsteyen Alkollü Oğlunu Tabancayla Öldürdü

Kastamonu'da Burhan Odacı, kendisinden otomobilini istediği için tartıştığı oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra polisi arayan baba "Oğlumu vurdum" dedi.

30.08.2015 11:30  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 50 yaşındaki Burhan Odacı, alkollü halde kendisinden otomobilini istediği için tartıştığı oğlu 27 yaşındaki Turan Odacı'yı tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra polisi arayan Burhan Odacı, "Oğlumu öldürdüm" diyerek teslim oldu.

ARABAYI VERMEYİNCE TARTIŞTILAR

Olay, gece saat 01.00 sıralarında İsmailbey Mahallesi Şehit Ertan Sivrioğlu Sokak'ta Burhan Odacı'nın evinde meydana geldi. İşsiz ve bekar olan Turan Odacı, gezmek için babasından otomobili istedi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Burhan Odacı, alkollü olan oğluna otomobili vermeyince aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Burhan Odacı, tartışma sırasında üzerine yürüyen oğluna belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Turan Odacı, sağ göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

"OĞLUMU VURDUM"

Baba Odacı, polisi arayarak "Oğlumu vurdum" diye yardım istedi. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Odacı, ambulansla Kastamonu Dr. Munif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Turan Odacı, doktorların yaptığı tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDI

3 çocuk babası Burhan Odacı, gözaltına alınarak karakola götürüldü. Turan Odacı'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilini İsteyen Alkollü Oğlunu Tabancayla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • e e : allah kimseye böyle acılar yasatmak nasıp eylemesın hayatmı dersın ama cok acı bırsey 3 0 Yanıtla kadersiz: Allahım bu nasıl bir iştır bukadar olurmu nekadar da evlat kötü olsa furulmaz et tırnaktan ayrılmaz 0 0
  • ant 07: dayı n yaptın yaaa.. 1 0 Yanıtla
  • mert: Bir sürü eksi si var babasının başında yaktı 0 1 Yanıtla
  • mert: Hakemi hem bekar hem işsiz hem alkollü hem............. 0 0 Yanıtla
  • sevdan1ates: sizce ölümünü cagırmamısmı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama babasının basını yaktı 0 0 Yanıtla
  • sevdan1ates: öldü gitti cok iyi tanırım ikisinide son 1 yılda 50 binlira içeri soktu aileyi annesi beyin kanaması gecirdi uzuntuden her gece iç her gece iç arabayı cal evden baba asgeri ücretle çalıssın anne 2 ayda bi ankarada kontorle gitmek zorunda adam evinı satmayı dusunuyodu turanın borclarını ödemek için annesi 5 vakit namazını kılan bi kadın bu kadını yerlerde sürükleyerek dövdmus dedesinin kafasını tasla yarmıs en son babasının belindeki silaha sarılmıs bogusmada vurulmus ALLAH askına burda kim suclu 0 0 Yanıtla

Advertisement