Sürücü Otomobilinin Yanmasını Cep Telefonuyla Görüntüledi - Son Dakika
Güncel

Sürücü Otomobilinin Yanmasını Cep Telefonuyla Görüntüledi

Sürücü Otomobilinin Yanmasını Cep Telefonuyla Görüntüledi

Bartın'da, tekstil işçisi 29 yaşındaki Sadettin Kaçar'ın otomobilinde sabah işe giderken yangın çıktı. Kaçar, cep telefonuyla aracının yanmasını görüntüledi.

21.12.2015 11:32  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, tekstil işçisi 29 yaşındaki Sadettin Kaçar'ın otomobilinde sabah işe giderken yangın çıktı. Yangın söndürme tüpü olmadığı için alevlere müdahale edemeyen Kaçar, cep telefonuyla aracın yanmasını görüntüledi.

MOTOR BÖLÜMÜNDE YANGIN ÇIKTI

Tekstil fabrikasında çalışan Sadettin Kaçar, 74 AK 027 plakalı otomobiliyle sabah işe gitmek üzere Kurtköy Köyü'nden yola çıktı. Muratbey mevkisinde otomobilin motor bölümünde yangın çıktı.

SÜRÜCÜ KENDİNİ DIŞARI ATTI

Alevlerin bir anda büyüdüğünü gören Kaçar, aracı yol kenarında durdurup kendini dışarıya attı.

YANGINA MÜDAHALE EDEMEDİ

Sadettin Kaçar, telefonla itfaiyeyi arayarak yardım isterken, yangın söndürme tüpü olmadığı için yangına müdahale edemedi.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEDİ

Kaçar, itfaiye gelinceye kadar cep telefonuyla aracın yanmasını görüntüledi.

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Bir süre sonra gelen itfaiye ekibi, LPG'li araçtan yükselen alevlere müdahale etti ve kısa sürede yangını söndürdü. Ancak araç büyük oranda yanarak kullanılmaz hale geldi.

"ALEVLER BİR ANDA BÜYÜDÜ"

İtfaiyenin soğutma çalışması sırasında da cep telefonuyla görüntü alan Sadettin Kaçar, ilerlerken alevlerin bir anda kontak anahtarının olduğu yere kadar geldiğini belirterek, "Hemen arabayı kenara çektim. ve arabadan hızla uzaklaştım. Otomobil LPG'li. Birkaç patlama da oldu. Alevler bir anda büyüdü. Yangın söndürme tüpü de yoktu. Çaresiz kaldım. Yapacak bir şey olmadığı için yangını cep telefonumla kaydettim. İtfaiye söndürdü ama otomobil tamamen yandı" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücü Otomobilinin Yanmasını Cep Telefonuyla Görüntüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement