Otomobiller çarpıştı, arkadaşları yaralı sürücünün başından ayrılmadı - Son Dakika
Güncel

Otomobiller çarpıştı, arkadaşları yaralı sürücünün başından ayrılmadı

Otomobiller çarpıştı, arkadaşları yaralı sürücünün başından ayrılmadı

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu sürücülerden biri hafif yaralandı.

09.12.2020 15:22  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu sürücülerden biri hafif yaralandı. Arkadaşları, başından ayrılmadıkları sürücüye moral vermeye çalıştı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde, Turgut Özal Caddesi ile 253 Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. Önder K.'nin (21) kullandığı 26 ACA 022 plakalı otomobil ile 253 Sokak'tan Turgut Özal Caddesi'ne çıkan Murat Ş. (38) yönetimindeki 07 ZM 726 otomobil, kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri savrularak caddedeki evin bahçe duvarına çarptı. Çevredekiler, otomobilde sıkışan Önder K.'nin çıkmasına yardım ederken, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verildi. Bu sırada yerde yatan sürücü Önder K.'yi,. arkadaşları moral vererek teskin etmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Önder K., hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobiller çarpıştı, arkadaşları yaralı sürücünün başından ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement