Otomobillerde Değerli Eşya Bırakılmasın - Son Dakika
Güncel

Otomobillerde Değerli Eşya Bırakılmasın

Otomobillerde Değerli Eşya Bırakılmasın

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Ramazan Bayramı ziyaretleri sırasında vatandaşları değerli eşyalarını otomobillerde bırakmamaları için uyardı.

25.07.2014 12:23  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, hırsızlık olaylarına karşı Ramazan Bayramı ziyaretleri sırasında vatandaşları değerli eşyalarını otomobillerde bırakmamaları için uyardı.

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak üzere, genel güvenlik, asayiş hizmetleri ve trafik yönünden gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Kulular, vatandaşlara, şu uyarılarda bulundu:

"Hiçbir hırsızlık şüphelisi, zaman alacak, zorlanacağı ve dikkat çekecek işleme girmek istemez. Dolayısıyla bu kişiler açılması kolay ev, iş yeri ve otoları tercih etmektedir. Bu nedenle; bayram nedeni ile mezarlık ve aile ziyaretlerinde cüzdan, çanta, kredi kartı, cep telefonu, laptop gibi değerli eşyaların ya da değerli olmasalar bile değerli görüntüsü veren mont, paket, poşet ve laptop çantası araç içerisinde bırakılmamalıdır."

Kulular, evlerin birinci ve ikinci katlarındaki balkon kapısı ve pencerelerinin demir parmaklıklı olmasına, kapılarda da çift kilit bulundurulmasına ve geceleri kapı arkalarına emniyet zincirinin takılı olmasına dikkat edilmesini istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobillerde Değerli Eşya Bırakılmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement