Otomobilleri Camlarını Kırarak Soyan Şüpheliler Kamerada - Son Dakika
Güncel

Otomobilleri Camlarını Kırarak Soyan Şüpheliler Kamerada

Otomobilleri Camlarını Kırarak Soyan Şüpheliler Kamerada

Büyükçekmece'de park edilen otomobillerin camlarını kırarak içerde buldukları bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik malzemeleri çaldıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandı.

04.04.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de park edilen otomobillerin camlarını kırarak içerde buldukları bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik malzemeleri çaldıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin 9 ayrı araçtan hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin gerçekleştirdikleri bazı olaylar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından son günlerde artan otomobilin içinden hırsızlık olayları üzerine başlattıkları soruşturmada V.Ç.(26), Ö.D.(26), F.Ş.(27) ile D.Ç.(23) polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin saklandıkları yerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu tespit edilen 4 bilgisayar, 2 harddisk, cep telefonları, flash bellekler ile çalıntı bir kredi kartı bulundu. Soruşturma sonucunda şüphelilerin 11 Şubat-27 şubat tarihleri arasında 9 otomobilden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin gerçekleştirdikleri eylemlerin bazıları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin araçların camlarını kırdıktan sonra bellerine kadar içine sarkarak hırsızlıkları gerçekleştirip kaçtıkları görüldü.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.Ç., F.Ş. ve D.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilleri Camlarını Kırarak Soyan Şüpheliler Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement