Otomobilleri Yanan Genç Kız Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Otomobilleri Yanan Genç Kız Gözyaşlarına Boğuldu

Otomobilleri Yanan Genç Kız Gözyaşlarına Boğuldu

Eskişehir’de seyir halinde iken yanmaya başlayan otomobilde yara almadan kurtulan genç kız, dakikalarca gözyaşlarına boğuldu.

26.06.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de seyir halinde iken yanmaya başlayan otomobilde yara almadan kurtulan genç kız, dakikalarca gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Bulvarında K.E. idaresindeki 26 UC 861 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Yanan otomobilde bulunan 4 kişi araçtan yara almadan inmeyi başardı. Otomobile ilk müdahaleyi sürücü ve çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak, Tramvay seferlerini ve trafik akışını iki yönden de durdurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yangını büyümeden kısa sürede söndürdü. Otomobilin söndürülmesini çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Diğer yandan otomobil içinden çıkan bir genç kız, aracın söndürülmesini gözyaşlarıyla izledi. Kullanılamaz duruma gelen otomobil çekici yardımı ile otoparka çekildikten sonra, trafik açıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobilleri Yanan Genç Kız Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement