Otopark ve Kapalı Otopark Tarifesi Açıklandı - Son Dakika
Yerel

Otopark ve Kapalı Otopark Tarifesi Açıklandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, işletilmesi ihaleyle kiraya verilen, yol boyu gündüz kullanımlı otoparklar ile kapalı otopark tarifesini yeniledi.

11.03.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, işletilmesi ihaleyle kiraya verilen, yol boyu gündüz kullanımlı otoparklar ile kapalı otopark tarifesini yeniledi.

Belediye Meclisi'nin 24 Kasım 2014 tarih ve 401 sayılı kararı ve 12 Şubat 2015 tarih ve 60 sayılı kararıyla, Otopark Şube Müdürlüğü tarafından işletilen ve işletilmesi ihale ile kiraya verilen yol boyu gündüz kullanımlı otoparklar ile kapalı otopark tarifeleri belirlendi. Meclis kararıyla kesinleşen tarifeye göre, tüm ücretli yol boyu açık otoparklarda 0-10 dakika ücretsiz, 10 dk-60 dakika 3,00, 60 dakika-gün boyu ise 5,00 lira oldu.

Tarife, yol boyu gündüz kullanımlı otoparkların bulunduğu şu caddelerde uygulanacak:

"Sur ilçesi, Kıbrıs, İnönü, İzzetpaşa ve Melikahmet Caddesi. Yenişehir ilçesi, Aliemri, Lise, Büyükalp ve Rızvanağa Caddesi. Bu caddelerde caddelere aylık abonelik fiyatı ise 95 liradır."

KATLI OTOPARKLARDA DA YENİ TARİFE

Gevran Caddesi katlı kapalı otoparkının 12 saatlik ücreti 6, aylık abonelik 120 lira, Canlı Hayvan Borsası Otoparkı 12 saati 3, aylık abonelik 55 lira şeklinde değişti. Gazi Köşkü Sosyal Donatı Alanı'nın 12 saatlik otopark ücreti ise 3,00 lira olarak belirlenirken, yaya girişlerinde de ücret alınmaması kararlaştırıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otopark ve Kapalı Otopark Tarifesi Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement