Otoshow" Etkinliği - Son Dakika
Kültür Sanat

Otoshow" Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Klasik araçlardan detaylar ve Ayhan Işık ile röportaj Eskişehir'de "otoshow" etkinliği Kansere dikkati çekmek amacıyla yaklaşık 60 klasik ve modifiyeli otomobil gösteri sundu Eskişehir'de, Kanserle Yaşam Derneği tarafından kansere dikkati çekmek amacıyla klasik, modifiyeli araçların yer aldığı "otoshow" etkinliği düzenlendi.

22.05.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Klasik araçlardan detaylar ve Ayhan Işık ile röportaj Eskişehir'de "otoshow" etkinliği

Kansere dikkati çekmek amacıyla yaklaşık 60 klasik ve modifiyeli otomobil gösteri sundu

Eskişehir'de, Kanserle Yaşam Derneği tarafından kansere dikkati çekmek amacıyla klasik, modifiyeli araçların yer aldığı "otoshow" etkinliği düzenlendi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 60 aracın yer aldığı program hakkında bilgi veren organizatörlerden Ayhan Işık, kansere dikkat çekmek amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kanser hastalarının hayatta ikinci plana atılmaması gerektiğini vurgulayan Işık, "Etkinliğimiz bugün çok fazla ilgi gördü. Bugün burada klasik araçlarımızın yanı sıra son model araçlarımız da müzik sistemleri ile katıldı. Etkinliğimizde 1940 ila 2016 yılları arasında araçlar yer alıyor. Eylül ayının sonunda bir fuarımız daha gerçekleşecek. Etkinliğimize Bursa, Isparta gibi şehirlerden klasik aracıyla katılan davetlilerimiz var." diye konuştu.

"Otoshow" çeşitli gösterilerle sona erdi.

Otoshow" Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Otoshow' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement