Otostopla Fuhuş Yapan 3 Kadın, Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Otostopla Fuhuş Yapan 3 Kadın, Suçüstü Yakalandı

Otostopla Fuhuş Yapan 3 Kadın, Suçüstü Yakalandı

Edirne'de otostopla durdurdukları araçlardaki kişilerle para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 3 kadın jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

11.07.2015 15:04  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde otostopla durdurdukları araçlardakilerle fuhuş yaptıkları iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kadın, 220'şer lira para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

220'ŞER LİRA CEZA

Olay, bugün saat 13.30'da Keşan- Malkara Karayolu Çeşme Mevkii'nde meydana geldi. Keşan İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerince Keşan- Malkara Karayolu'nda yapılan denetimlerde, otostopla durdurdukları araçlardaki kişilerle para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 3 kadın takibe alındı. Ekipler bir süre sonra otostopa başlayan 34 yaşındaki Ö.K., 41 yaşındaki R.E. ve aynı yaştaki A.K.'yi gözaltına aldı. Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan Ö.K., R.E. ve A.K., 'Kabahatler Kanunu' gereğince 220'şer lira para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

TÜM PARA KADINLARA KALIYOR

Kadınların ifadelerinde şehir merkezinde fuhuş yaptıkları takdirde paraların çoğunu aracılara verdiklerini, ancak otostopta ise araçlardakilerle fuhuş yaptıklarında kazandıkları paranın kendilerine kaldığını söyledikleri öğrenildi.

AYNI YERDE 2'NCİ OLAY

Aynı yerde geçen Haziran ayında da 3 kadının otostopta bulundukları araçlardakilerle fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak, para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldığı kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otostopla Fuhuş Yapan 3 Kadın, Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • 4646: çok ihtiyacım var yaw 3 25 Yanıtla
  • kokoreç: Para karşılığı yaptıkları için suç. Çünkü kaçak iş. Vergi verseler sorun yok . Yada parasız yapsalar yine sorun yok.isin içinde para varsa devletin vergi alması gerekiyor )))) 21 2 Yanıtla
  • Çok y. Vşaksınız: Kimsenin aklında yokken, nerede bulurum dedirtip, arkasından adres veriyorsunuz. Bunun adı habercilik değil, sizce nedir? Ha bir de hesap nosu verin sıraya girelim. Ne kadar biladerrrr 19 0 Yanıtla
  • k: Kapalı alanda sigara milyar tl ceza fuhuş kuruş tl işte akp 16 2 Yanıtla
  • ...: kadının korumasi gereken bi iffeti vardir. bunu bile ayaklar altina aldilar. Hic oturup dusunmez msnz bu dunyaya niye geldim diye. emir ve yasaklar ayaklar altina alincak kadar basit mi. ya Allah sana cenneti vaadediyr. cennet bu kadar degersiz mi ?? 17 0 Yanıtla
  • nurcan: rabbim kimseyi caresiz aciz etmesin hic bibkadin etini satmak ustemez heralde sanmiyorum ysni 16 1 Yanıtla
  • haydde: Bunun sorumlusu devlettir devlet yok ki zaten başta bu zamanda kadar da olmadı bunlar kadavra devlet ! 10 6 Yanıtla
  • Yesil: Külliyenin yeni TürkiYe si. Hizmet hareketini karalamaya yeltenen utansin 6 9 Yanıtla
  • Ali aras: Milleti işi yok mu jandarma boş işler ile uğraşıyor sanki bana uyuşturucu ya terörist yakalandı 4 8 Yanıtla
  • veli: yinemi samsun 5 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement