Otoyol Cinayeti Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Otoyol Cinayeti Zanlıları Yakalandı

Otoyol Cinayeti Zanlıları Yakalandı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde Salih Kendirci’nin otobanda öldürülmüş olarak bulunması olayıyla ilgili 2’si kadın 5 şahıs gözaltına alındı.

23.06.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Salih Kendirci'nin otobanda öldürülmüş olarak bulunması olayıyla ilgili 2'si kadın 5 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep- Şanlıurfa otoyolu, Nizip mevkiinde, 7 Haziran 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Salih Kendirci (36), yol kenarında sırtından av tüfeği ile vurulmuş ve başı ezilmiş bir şekilde bulunmuştu.

Nizip İlçe Jandarma Komutanlığının, Gaziantep Şahinbey Jandarma Komutanlığı ile yürüttüğü geniş çaplı soruşturma neticesinde, teknik takip ve MOBESE görüntülerinin incelenmesi sonucu, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, sabaha karşı bir eve yapılan baskında, olayla ilgileri bulunduğu iddia edilen Leyla Y. (34), Sabiha A. (35), Mustafa Y. (35), Önder Y. (33), Cuma Y. (37) isimli 5 şahıs gözaltına alındı.

OLAYDA KULLANILAN TÜFEK BİR ARAZİDE GÖMÜLÜ BULUNDU

Jandarma ekipleri, gözaltına alınan zanlıların Nizip İlçe Jandarma Komutanlığında alınan ilk ifadelerinden yola çıkarak cinayette kullanılan av tüfeğini boş bir dağlık arazide gömülü olarak buldu. Aynı zamanda baskın yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahısların daha önce fuhuş, hırsızlık, adam yaralama ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi bir çok suçtan dosya kayıtları bulunduğu ve uzun zamandır arandıkları belirtildi.

Gözaltındaki 7 şahıs alınan ilk iadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otoyol Cinayeti Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement