Otoyolda Toprak Kayması - Son Dakika
Güncel

Otoyolda Toprak Kayması

Tarsus Adana Gaziantep otoyolu Mersin merkez Akdeniz ilçesindeki gişelere yakın noktada toprak kayması meydana geldi Toprak kaymasında 2 tır ile minibüs zarar gördü, devrilen tırdan yakıt aktı.

10.03.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu Mersin merkez Akdeniz ilçesindeki gişelere yakın noktada meydana gelen toprak kaymasında 2 tırla minibüs zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, kentte dün başlayan ve gece boyu şiddetini artıran yağmurun etkisiyle sabaha karşı Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Adana-Mersin istikametinde, Mersin'in Akdeniz ilçesindeki gişelere yakın noktada toprak kayması meydana geldi.

Olay sırasında yoldan geçen iki tırdan biri devrilirken, diğerinin ön bölümü toprak altında kaldı. Bir minibüste de hasara yol açan olayda, devrilen tırdan yakıt aktığı görüldü. Araç sürücüleri ise olayı hafif yaralı atlattı.

Toprak kayması nedeniyle Tarsus'tan Mersin yönüne otoyolda ulaşım sağlanamazken, ters istikamette ise araçların geçişine kontrollü izin veriliyor.

Tır sürücülerinden Agit Karatay, yaptığı açıklamada, seyir halindeyken toprak kayması olduğunu belirterek, "Ne olduğunu anlamadık. Birden toprak yola geldi. Önde giden tırdaki arkadaşımdı, aracı yan yattı. Ben de ona çarpmamak için direksiyonu toprak yığınına doğru çevirdim. Daha sonra camdan kendimi dışarı attım" dedi.

Polis ve jandarma güvenlik önlemi alırken, ekipler toprağın kaldırılması için çalışma başlattı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otoyolda Toprak Kayması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement