Ovacık'ta 1. Kültür ve Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ovacık'ta 1. Kültür ve Sünnet Şöleni

Ovacık\'ta 1. Kültür ve Sünnet Şöleni

Ovacık Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kültür ve Sünnet Şöleni’ne vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdiOvacık Belediyesi tarafında bu yıl ilk kez yapılan 1. Kültür ve Sünnet Şöleni’nde 10 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımları atıldı.

30.08.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ovacık Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kültür ve Sünnet Şöleni'ne vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi

Ovacık Belediyesi tarafında bu yıl ilk kez yapılan 1. Kültür ve Sünnet Şöleni'nde 10 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımları atıldı.

İlçe merkezlerinde düzenlenen şölene, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Ovacık İlçesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde 7'den 7'e herkesin eğlenmesi renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların doyası keyfine çıkardığı sünnet şöleninde 10 çocuk erkekliğe ilk adımını attı Ovacık İlçesi sakinleri böylesine anlamlı bir proje başlattığı için Ovacık Belediyesi Başkanı Mustafa Dursun'a teşekkür ederken, Başkan Dursun'da sünnet olan çocuklar birer altın taktı.

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, belediye olarak bu yıl ilk kez 1. Kültür ve Sünnet Şöleni yaptıklarını söyleyerek, "30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen 1. Kültür ve Sünnet Şölenine katılan tüm yöre halkımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin geleneksel hale getirme gayretimiz olacak. Ovacık yıllardır üvey evlat gibi kalmış ama bu saatten sonra bizler bu ilçeyi her şekilde sesini duyurmak için çalışacağız. İlçemizde ilk defa böylesi bir etkinlik yapıyoruz ve bundan sonra bu ilçe hiçbir zaman yalnız kalmayacak" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ovacık'ta 1. Kültür ve Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement