Oya Aydoğan: Mutlu Kaya'yı Vuran Amcasının Oğluymuş - Son Dakika
Magazin

Oya Aydoğan: Mutlu Kaya'yı Vuran Amcasının Oğluymuş

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, 'Söylemezsem Olmaz' programında Diyarbakır'da başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

21.05.2015 15:44  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya hakkında 'Söylemezsem Olmaz' programında dikkat çeken iddialar ortaya attı.

"VURAN ÇOCUK AMCASININ OĞLU"

Kaya'yı vurduğu iddia edilerek gözaltına alınan kişinin Kaya'nın amcasının oğlu olduğunu belirten Aydoğan şöyle konuştu: "Mutlu Kaya'nın babası borç batağındaymış. Annesi okuma yazma bilmediği için, babası bütün borçlarını annesinin üzerine yapmış ve Diyarbakır'ı terk etmiş. Mutlu'nun bir ablası da beş senedir kayıpmış. Kız ailesini kurtarmak için bu işlere atılmış. Mutlu'yu vuran çocuk amcasının oğlu, aynı zamanda da sevgilisi. Mutlu o çocuktan kurtulmak istemiş bir dönem, sonra ise yeniden barışmışlar. Çünkü çocuk sürekli tehdit ediyormuş kızı."

Oya Aydoğan: Mutlu Kaya\'yı Vuran Amcasının Oğluymuş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Oya Aydoğan: Mutlu Kaya'yı Vuran Amcasının Oğluymuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • kul: Kayip olan ablasi dağa cikmis bunu soylemeye çekiniyor heralde 10 5 Yanıtla
  • amedli: Yaw sacmalamayin ne amca oğlu ya amca oğlu olsa soyadlari aynı olur ağzı olan konuşuyor koz canıyla cebellesiyor bunlar reyting derdinde 6 4 Yanıtla
  • wellat: Atma oyaaaa atma babası arkadaşımız senin anlatıklarının dibi yok allahtan korkun yalan konuşmayı diyecem malesef sizde oda yok yahu akıllı olun atmayın günah bu insanlara haklarında yalan yanlış yorum yapmayın babası iflas etti doğru ama diye lafları aslı astar yok yazık size yazık ki toplumda söz sahibinin nasıl bi toplum oda şüpheli utanıyorum diyecem oda yok sizde asıl yoksullar sen ve senin gibileridir.ancak bu kadar olur 7 1 Yanıtla
  • Duyarlı: Oya hanım üfürmüş mutlu nun faili veysi e. Veysi k. Olması gerekmez mi amcasının oğluysa :)))) 4 3 Yanıtla
  • SY: gerizekalı kadın soyadı tutmazmı amca tarafında ,aptallllllllllllllllllllllllllllll 5 2 Yanıtla
  • MHP : Öldüresiye sevmek mi ,yada benim olmayan kimsenin Olmasın anlayışı mı !? 5 0 Yanıtla
  • Burcu: Allah en kisa zamanda sifasini versin yardimcilari olsun.Ona bunu yapanlar cezasini ceksin.Oyle kolay degil efendim gencecik kizin hayatiyla oynamak 3 1 Yanıtla
  • kıyan: oya hanım erganileri iyi tanır erganınin aglarınıda iyi tanır. muhakak tespiti dorudur. kızn babsını tefeye bulaşturanı arıyorsanız tefecilerin arası karmen veysi ve H. muhsin tanır. 2 0 Yanıtla
  • Hilal: Allah kıymasın. Mutluya acil şifalar. 2 0 Yanıtla
  • sibel: Saçma sapan şuan konusuyosunuz kimse kim kiz orda cniyla ugrasiyo zaten kiz ayağa kalktigi zaman herşey aciga cikar burada neden tartisip bir birinize laf YETİŞTİRİYORSUNUZ ki ne gerek var ayriyeten mutlu kayayada acil şifalar. Diliyorum. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement