ÖYK'dan İmar Planı Değişikliklerine Onay - Son Dakika
Ekonomi

ÖYK'dan İmar Planı Değişikliklerine Onay

ÖYK\'dan İmar Planı Değişikliklerine Onay

ÖYK, özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin çevre düzeni, nazım imar ve uygulama imar planı değişikliklerini onayladı.

08.08.2014 09:32  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin çevre düzeni, nazım imar ve uygulama imar planı değişikliklerini onayladı.

ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Kurul, mülkiyeti Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ (tta Gayrimenkul AŞ) adına kayıtlı, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki 660 bin 335 metrekare yüzölçümlü 14 parsele "gelişme konut alanı, resmi kurum alanı, eğitim tesisleri alanı, sağlık tesisi alanı, dini tesis alanı, akaryakıt-LPG servis istasyonu, park ve yol" fonksiyonu önerilmesine ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) hazırlanan çevre düzeni planı, nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliklerine onay verdi.

Afyon'un Merkez ilçesindeki, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı 35 bin 600 metrekare yüzölçümlü parselin, "konut dışı kentsel çalışma alanı, park ve yol" fonksiyonu önerilmesine ilişkin ÖİB tarafından hazırlanan çevre düzeni planı, nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliklerine de onay verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ÖYK'dan İmar Planı Değişikliklerine Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement