Öykam'a Ziyaretçilerden Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Öykam'a Ziyaretçilerden Yoğun İlgi

Öykam\'a Ziyaretçilerden Yoğun İlgi

Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM), Türkiye’nin farklı illerinden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor.

29.05.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM), Türkiye'nin farklı illerinden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Kent dokusunu ve şehrin geçmişi yansıtması nedeniyle son yıllarda dikkatleri üzerine çeken Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM), farklı bölgelerden ziyaretçilerin durağı haline geldi. Türkiye'nin farklı bölgelerinden kişiler müzeyi ziyaret ederken, öğrencilerde ÖYKAM'a yoğun ilgi gösteriyor.

Müze sorumlularından Tuğba Akbörk, müzeye ilginin giderek arttığını ifade ederek, "Birçok il ve ilçeye örnek olan Ödemiş'in müzesi Ege Bölgesinin de yıldızı haline geldi. Bölgeden Manisa, Muğla, Çanakkale, Aydın, Denizli, Uşak gibi birçok ege ili ve ilçeleri müzemize ziyaret ediyor. Bunların içinde sürekli takip eden ziyaretçilerimiz de oluştu. Örneğin Çanakkale Çevre Platformu Gönüllüleri grubu müzemizi açıldığı günden bu yana her sene yeni üyeleriyle müzeye gelerek ilgiyle geziyor. Müzede farklı odaların oluşturulması müzeye olan ilgilerinin daha da arttığını dile getiriyorlar. Bu da biz müze çalışanlarını onurlandırıyor. İzmir'in birçok ilçesinden de müzemize büyük ilgi var. Bugüne kadar ÖYKAM'ı gezmeyen gelmeyen görmeyenleri yaz döneminde de müzemize bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öykam'a Ziyaretçilerden Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement