Öz Finans İş Sendikası Üyeleri Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Öz Finans İş Sendikası Üyeleri Biraraya Geldi

Öz Finans İş Sendikası il temsilcileri ve kurucuları Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

16.05.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öz Finans İş Sendikası il temsilcileri ve kurucuları Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, toplantıya Türkiye'nin 81 ilinden sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, sendikanın Ziraat Bankası ve Halk Bankasında yetkili olduğunu belirterek, "2015-2016 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmelerine imza atılmıştır. Her 2 bankamız tarihinde imzalanan ilk toplu sözleşmedir. Bu tarihi süreci hep birlikte başlattık ve yürüteceğiz. 81 il ve ilçelerimizde şubesi bulunan 2 büyük kamu bankasında örgütlenmiş 30 binden fazla üyesi bulunan bir sendikayız" ifadelerini kullandı.

Eroğlu, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydederek, şöyle devam etti:

"İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili eğitimler verilecek. Neler yapabiliriz bunun üzerinde duracağız.  Temsilciler ve birkaç yönetici ile bu çalışmaları yürütmemiz mümkün değil. Sizlerin önderliğinde ve gayretleri ile üyelerimizin de aktif olarak bu süreçte görev alması elzemdir. Temsilci arkadaşlarımızın bankalardaki görevlerini aksatmadan görevlerini yapmalarını istiyorum. Sendika üyesi arkadaşlarımızın dertlerini, sorunlarını dinleyerek her zaman çözüm noktasında yardımcı olmamız gerekiyor. Bunu da hep birlikte başaracağız."

Toplantıya Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Emrullah İşler, Hak-İş Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Selim Sağlam da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öz Finans İş Sendikası Üyeleri Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement