Öz Orman-İş Sendikası'nda Yeni Başkan Hasan Hüseyin Çorum Oldu - Son Dakika
Yerel

Öz Orman-İş Sendikası'nda Yeni Başkan Hasan Hüseyin Çorum Oldu

Öz Orman-İş Sendikası\'nda Yeni Başkan Hasan Hüseyin Çorum Oldu

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Orman-İş Sendikası, Balıkesir Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim sonrası başkanlığa Hasan Hüseyin Çorum seçildi.

23.01.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Öz Orman-İş Sendikası, Balıkesir Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim sonrası başkanlığa Hasan Hüseyin Çorum seçildi. Başkan Çorum yeni bir vizyonla değişim yaparak herkesin hizmetinde olacaklarını açıkladı.

Öz Orman-İş Sendikası, 2. Olağan Genel Kurulunda Hasan Hüseyin Çorum, Rafet Özenç ve Emin Erkuş yarıştı. Yapılan oylama sonrası 55 delegenin oyunu alan Hasan Hüseyin Çorum başkanlığa Hüseyin Zorlu, Şube Mali Sekreterliğine Ramazan Adışen seçildi. Göreve başlayan Öz Orman-İş Sendikası, Balıkesir Şubesi yeni başkanı Hasan Hüseyin Çorum Balıkesir ve kazalarındaki Orman işçilerinin daha iyi hizmet alacaklarını ifade ederek "Yönetim olarak bir yol izleyeceğiz. Şubemizin kapıları bütün arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır.Ayrım yapmaksızın herkesin hizmetinde olacağız, Yeni bir vizyonla değişim yapacağız, sizlerde bu değişimi gözle görür bir şekilde fark edeceksiniz.Arkadaşlarımızın tüm sorunları ile ilgili olarak şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı haftanın 7 günü gece gündüz demeden 24 saat arayabilirler . Her zaman arkadaşlarımızın yanında olacağız. Yönetim olarak bizim buraya seçilmemizde bizlere destek veren ve vermeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öz Orman-İş Sendikası'nda Yeni Başkan Hasan Hüseyin Çorum Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement