Öz Orman İş Sendikası Üyeleri Anamur'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Öz Orman İş Sendikası Üyeleri Anamur'da Buluştu

Hak-İş Konferedasyonuna bağlı Öz Orman İş Sendikası yöneticileri, Anamur ve Bozyazı'daki üyeleriyle bir araya geldi.

27.06.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konferedasyonuna bağlı Öz Orman İş Sendikası yöneticileri, Anamur ve Bozyazı'daki üyeleriyle bir araya geldi.

Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmaya Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, Öz Orman İş Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Müdür Yardımcıları Bilal Akkuş ve Yalçın Akın, Öz Orman İş Mersin Temsilcisi Halim Taşkın, Anamur Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, Anamur Orman İşletme Müdürü Hüseyin Meteris, Bozyazı İşletme Müdür Yardımcısı Nuri Bal ile Anamur ve Bozyazı'daki sendika üyeleri katıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, yaptığı konuşmada, her zaman birlikte hareket etmek istediklerini belirterek, "Sizleri kendimizden ayrı tutmuyoruz. Sıkıntınız bizim sıkıntımız. El birliğiyle çalışacağız. Sizden isteğimiz iş barışı içerisinde bu görevi hep beraber yapmaktır. İş yerlerimiz de oluşabilecek sorunu orada çözmeye çalışmaktır." dedi.

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan da 81 il ve 900'den fazla ilçenin tamamında bulunduklarını anlatarak, şöyle konuştu:

" Türkiye'nin ormanlarla kaplı yaklaşık yüzde 30'unu nasırlı elleriniz, alın teriniz koruyor. Ancak bu nasırlı ellerin, bu akan terlerin kamuoyunda pazarlamasını yapamadık. Yüksek dağların ardında kimsenin olmadığı ormanlarda orman işçisinin emeğini alın terini kamuoyuna anlatamadık. Son dönemde artık gazetelerde günlük 8-10 ormancılıkla ilgili haber var. Bu tablo Türkiye'nin özlediği istediği bir tablo. İşçisiyle iş vereniyle sendikacısıyla müftüsüyle bürokratıyla bir aradayız." diye konuştu.

Aslan, orman işçilerinin haklarının her zaman takipçisi olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öz Orman İş Sendikası Üyeleri Anamur'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement