Özalp Kaymakamlığı'ndan Seleş Ailesine Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Özalp Kaymakamlığı'ndan Seleş Ailesine Yardım Eli

Özalp Kaymakamlığı\'ndan Seleş Ailesine Yardım Eli

Van’ın Özalp Kaymakamlığı Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Özalp Aile Kültür Merkezi çalışanları, maddi durumu iyi olmayan Seleş ailesini ziyaret ederek gıda ve giyim yardımında bulunuldu.

21.03.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Özalp Kaymakamlığı Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Özalp Aile Kültür Merkezi çalışanları, maddi durumu iyi olmayan Seleş ailesini ziyaret ederek gıda ve giyim yardımında bulunuldu.

İlçenin İstasyon Mahallesinde ikamet eden ve Özalp Aile Kültür Merkezinde kursiyer olarak eğitim gören Zeynep Seleş'in maddi durumunun iyi olmadığı üzerine Özalp Kaymakamlığı hareke geçti.

Bunun üzerine Özalp Aile Kültür Merkezi ile SYDV çalışanları aileye gıda ve çocuklarına giyim yardımı yaptı.

Kendilerini ziyaret edilmesinden Çok mutlu olduğunu söyleyen Zeynep Seleş, '5 nüfuslu aile olduklarını, eşinin yaz aylarında batı illerinde inşaat işçisi olarak çalışmaya gittiğini ve geçimlerini sağladığını söyledi. Kış mevsimi olması nedeni ile iş sezonu açılmadığı için maddi sıkıntılar yaşadığını, 3 çocuğunun okul okuduğunu ve durumunun iyi olmadığını ifade eden Seleş, "Zor zamanlarımızda bizi yalnız bırakmayan devletimizden Allah razı olsun. Başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere Aile Kültür Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özalp Kaymakamlığı'ndan Seleş Ailesine Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement