Özalp SYDV'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özalp SYDV'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ziyaret

Van'ın Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi çalışanları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

24.10.2014 17:25  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi çalışanları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak ilçe merkezindeki şehit annesi Dilber Baylak'ı evine giden görevliler, Baylak'ı Aile Kültür Merkezine davet etti.

Baylak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah devletten razı olsun. Kaymakamımız, komutanlar ve emniyet görevlileri beni yalnız bırakmadı. Her zaman benimi ziyaret ediyorlar. Allah onlardan da razı olsun. Buraya kadar gelip beni ziyaret ettiğiniz için size de teşekkür ediyorum" dedi.

Baylak'ın hayır duasını alan görevliler ardından Sağmalı Mahallesinde ikamet eden Fatika Özseçen, Makbule Kandeğer, Nazime Erfidan, Oymaklı Mahallesinde ise Naile Nayan, Gurbet Nayan, Necibe Temizay'ı, Eğribelen Mahallesinde de Hatice Erkek'i ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makbule Kandeğer, kaymakamlık görevlilerinin kendisini ve çocuklarını evinden alarak, Aile Kültür Merkezi'nde misafir ettiğini söyledi.

İlçe kaymakamının kendisine ve çocuklarına giyecek, gıda ve barınma yardımında bulunduğunu ifade eden Kandeğer, "Durumumuz iyi değil, eşim çobanlık yapıyor. 7 çocuğum okula gidiyor ve imkanımız kısıtlı. Her zaman ilçeye gelemiyorum. Evimize kadar gelip sıkıntılarımızı dinlediniz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Görevliler ise yardıma muhtaç aileleri düzenli olarak ziyaret edeceklerini belirterek, ailelere çeşitli hediyeler verdi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özalp SYDV'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement