Özalp'ta Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Özalp'ta Güvenlik Toplantısı

Özalp\'ta Güvenlik Toplantısı

Özalp Kaymakamlığı koordinasyonunda düzenlenen toplantıda, güvenlik konusunda beklentiler anlatıldı ve bir önceki yılın değerlendirilmesi yapıldı.

05.02.2015 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özalp Kaymakamlığı koordinasyonunda düzenlenen toplantıda, güvenlik konusunda beklentiler anlatıldı ve bir önceki yılın değerlendirilmesi yapıldı.

Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti kapsamında, Özalp Kaymakamlığı ve İlçe Jandarmada Komutanlığı, ilçede jandarma sorumluluk alanında bulunan mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

2014 yılının genel değerlendirilmesi, 2015 yılı için jandarmadan beklentilerin alınması, sorunlu alanların tespit edilmesine yönelik düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cengiz Özel, görevlerinin emniyet ve asayişi sağlamak olduğunu hatırlattı.

Özel, "Toplantıya sizleri de davet ettik. Çünkü biz kendi değerlendirmelerimizi, özeleştirimizi yapıyoruz. Ancak halkın temsilcileri olarak, sizlerin görüş ve beklentilerinizin, kolluk olarak bizler tarafından ne derece karşılandığını ortaya koymak, 2015 için muhtemel sorun alanlarını belirleyerek sorun ortaya çıkmadan gerekli önlemleri hep beraberce almak istedik" diye konuştu.

Katılımcılar ise arazi anlaşmazlığı nedeniyle oluşan husumetleri ve Van-Saray arası yolcu taşımacılığında yaşadıkları sorunları aktardı.

Toplantıdan memnun kaldıklarını ve jandarmanın kendilerini aydınlattığını ifade eden katılımcılar, yetkililere teşekkür etti. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özalp'ta Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement