Özalp'ta Yardıma Muhtaç Ailelere Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Özalp'ta Yardıma Muhtaç Ailelere Ziyaretler Devam Ediyor

Özalp\'ta Yardıma Muhtaç Ailelere Ziyaretler Devam Ediyor

Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi çalışanları ile SYDV görevlileri, ilçe merkezinde ve mahallelerde ikamet eden yardıma muhtaç ailelere ziyaretleri devam ediyor.

27.10.2014 11:00  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezi çalışanları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri, ilçe merkezinde ve mahallelerde ikamet eden yardıma muhtaç ailelere ziyaretleri devam ediyor.

İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde ikamet eden dul ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret görevliler, aileler ile bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinlediler. Görevliler ilk olarak ilçe merkezinde bulunan şehit annesi Dilber Baylak'ı evinde ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından görevliler şehit annesini Aile Kültür Merkezine davet etti. Ziyaretten çok memnun kalan şehit annesi Dilber Baylak, 'Allah devletimizden razı olsun. Kaymakam bey, komutanlar ve emniyet görevlileri beni yalnız bırakmadılar. Her zaman benim ziyaretime geliyorlar, Allah onlardan da razı olsun. Buraya kadar gelip beni ziyaret ettiğiniz için çok sağ olun" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından şehit annesinin hayır dualarını alan görevliler, daha sonra Sağmalı Mahallesinde ikamet eden Fatika Özseçen, Makbule Kandeğer, Nazime Erfidan ailelerini, Oymaklı Mahallesinde Naile Nayan, Gurbet Nayan, Necibe Temizay, Eğribelen Mahallesinde ise Hatice Erkek ailesini ziyaret ederek, ailelerin sıkıntılarını yerinde dinleyerek not aldılar.

Yapılan ziyaretin ardından görevliler, yardıma muhtaç ailelere düzenli olarak ziyaretlerinin hassasiyet içinde devam edeceğini belirtti. Görevliler, ailelere çeşitli hediyeler verdikten sonra mahalleden ayrıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özalp'ta Yardıma Muhtaç Ailelere Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement