Özaltun, Typ Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Özaltun, Typ Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

09.12.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

Taşköprü Aile Çay Bahçesinde, çalışma döneminin sonuna gelen "Toplum Yararına Program"da (TYP) görev alan personelle buluşan Başkan Özaltun, büyük bölümü kadınlardan oluşan çalışanlara 6 ay boyunca ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Beyşehir Belediyesinin yeni dönemde 320 çalışanıyla 120 kilometre çapındaki bir coğrafyada 67 mahalleye her alanda büyük bir özveriyle, mesai mevhumu gözetmeksizin hizmet vermeye çalıştığını kaydeden Özaltun, bu hizmeti verirken son dönemde İş-Kur bünyesinde "Toplum Yararına Program" (TYP) kapsamında hizmet yapan çalışanlardan da istifade ettiklerini söyledi.

Mevcut personelin çok geniş bir alanda hizmet vermeye yetmediğini hal böyle olunca daha fazla çalışana ihtiyaç duyduklarını anlatan Özaltun şunları söyledi:

"Bu anlamda TYP çalışanlarının geçici sürelerle de olsa belediye bünyesinde istihdam edilmesine çok önem verdik. Devlet de bu anlamda bize gözardı edilemeyecek önemli bir destek verdi. Bu destek sayesinde çok sayıda insan evine ekmek götürme imkanı buldu. Beyşehir Belediyesi bünyesinde 6 ay önce TYP çerçevesinde çalışmaya başlayan personelle yıl sonunun gelmesi ile birlikte ayrılık vakti de geldi."

Daha sonra Özaltun, TYP çalışanlarına birer alışveriş çeki hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özaltun, Typ Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement