Ozan Sol Manisaspor'da - Son Dakika
Yerel

Ozan Sol Manisaspor'da

Ozan Sol Manisaspor\'da

Spor Toto 2. Lig takımlarından Manisaspor, Altınordu’nun sol kanat oyuncusu Ozan Sol ile bir yıllığına anlaştı.

10.07.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Manisaspor, Altınordu'nun sol kanat oyuncusu Ozan Sol ile bir yıllığına anlaştı.

19 Mayıs Stadyumu'nda Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ile bir araya gelen Ozan Sol, 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. Başkan Mergen, Ozan Sol'un transfer listelerindeki ilk isimler arasında olduğunu belirterek, "Yeni sezon transferlerimiz planladığımız şekilde devam ediyor. Bu transferinde her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Manisaspor'un yeniden PTT 1. Lig'e dönmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Yeni transfer Ozan Sol ise Altınordu forması iki kez şampiyonluk yaşadığını 3. şampiyonluk sevincini de Manisaspor'da yaşamak istediğini ifade ederek, "Ben de başkanımız, hocamız ve diğer takım arkadaşlarım gibi Manisaspor'un hak ettiği yerlere yeniden çıkması için çok çalışacağım." ifadelerini kullandı.

OZAN SOL KİMDİR?

13 Haziran 1993 Muğla doğumlu futbolcu kariyerine Muğlaspor'da başladı. 2012-2013 sezonunda Altınorduspor'a transfer olan Ozan Sol, burada 3. lig ve 2. ligde şampiyonluklar yaşadı. 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Aydınspor 1923'e transfer olan futbolcu burada oynadığı 15 maçta 5 gol kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ozan Sol Manisaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement