Özat: "Bugün Kazanmak Adına Hiçbir Şey Yapmadık" - Son Dakika
Spor

Özat: "Bugün Kazanmak Adına Hiçbir Şey Yapmadık"

Özat: "Bugün Kazanmak Adına Hiçbir Şey Yapmadık"

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün kazanmak adına hiç bir şey yapmadık.

22.11.2015 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün kazanmak adına hiç bir şey yapmadık. Takım olarak iyi günümüzde değildik. Bu mağlubiyetin bahanesi olamaz" dedi.

PTT 1. Lig'in 12. haftasında lider Samsunspor, İzmir ekibi Göztepe'ye Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Bugün kazanmak adına hiç bir şey yapmadık. Takım olarak iyi günümüzde değildik. Bu mağlubiyetin bahanesi olamaz. Gole kadar iki takım da hiç bir şey yapamadı. O penaltı bizim lehimize olsaydı belki biz de 2-0 yapabilirdik. Hakem hatalarının arkasına sığınacak değiliz. Ancak bu kadar bariz bir penaltı verilmesi gerçekten bizi üzüyor. Ben kötü bir kadro çıkarmış olabilirim, takım olarak kötü oynamış olabiliriz. Buna rağmen gole kadar Göztepe'nin hiç pozisyonu yok. Hatta ikinci yarıda kazanmak adına hamle yaptık ama futbolun tek gerçeği futbolculardır. Ne antrenör, ne yönetici ne de hakem. Ama maalesef hakemler sahada bu oyunculara kötü davranıyor. Hem ifade şekliyle hem konuşmasıyla. Bunlar doğru şeyler değil. O oyuncular olmazsa siz halı sahada bile maç yönetemezsiniz. Ben bugün kaybettim diye konuşmuyorum. Bundan 3-4 hafta önce kazandığımız maçta da söylemiştim" dedi.

"KENDİNİ BU KADAR DEĞERLİ GÖRME BİR HAKEM OLARAK"

Hakem eleştirilerine devam eden Özat, "İnsanlar kendini bu kadar değerli göremez. Hakeme küfür edince anons yap, oyunu durdur. Antrenöre küfür edildiği zaman dünya umurunda değil. Sen de ana baba evladısın, biz de ana baba evladıyız. Bu işte değerli görülecek bir şey varsa o da futbolculardır. Sen kendini bu kadar değerli görme bir hakem olarak. Futbolcu olmasa, ne hakem olur, ne antrenör olur ne de yönetici olur. Senin oyun içerisinde bu kadar kendini değerli görmenin anlamı ne? Ne oldu maç nereden nereye geldi. Artık önümüze bakacağız. İlk yenilen takım değiliz, son yenilen takım da olmayacağız. Belki hakem hatasının da olduğu ilk takım değiliz ama böyle bir hakem hatası olmaz. Ortada bir karar olur, faul olur devam dersin. Yani kendi insiyatifini kullanırsın da vücutları bile birbirine değmiyor iki oyuncunun. Oyuncunun bile haberi yok. Rakip kulübe bile şaşırdı yan yanayız. Birilerini yarışa sokmak istiyorsanız, biz o yarıştan kopmayız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özat: 'Bugün Kazanmak Adına Hiçbir Şey Yapmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement