Özcan Deniz ile Sıla'nın Reklamdan Kazandıkları Herkesin Dilinde - Son Dakika
Magazin

Özcan Deniz ile Sıla'nın Reklamdan Kazandıkları Herkesin Dilinde

Yayınlandığı günden beri olay olan reklamdan Özcan Deniz 1.5 milyon, Sıla 700 bin TL almış. Reklam, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

06.05.2015 14:25  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özcan Deniz ile Sıla bir kola firmasının yeni reklam filminde oynadı. Özcan Deniz 1.5 milyon, Sıla 700 bin TL aldı. 3 dakikalık film sosyal medyada önceki geceden beri gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

İkili romantik sahneler eşliğinde, sözlerini Sertab Erener'in parçası Söz'ün müziği üzerine Sıla'nın yazdığı reklam şarkısını birlikte söyledi.

Reklamda kullanılan şarkı "Dhanush" sahne adıyla bilinen Hint aktör ve şarkıcı Venkatesh Raja'nın 2011'de çıkardığı "Why This Kolaveri Di" adlı şarkısından uyarlandı.

İşte reklam filmiyle ilgili atılan tweetlerden bazıları:

İstiklal Akarsu @istiklalAkarsu Koka Kola şirketinin yerinde olsam ürünü Türkiye piyasasından çekerim.

Ömür Özdemir @ceriLevis dans etmeyeydin iyiydi be öccan dönis abey..

Sevim Gözay @SevimGozay özcan deniz-sıla enteresan casting olmuş tmm da o şarkı, o danslar, o kumsal canlıları nedir yahu :))) sanırsın kolayı henüz keşfetmişler.

Naim Dilmener @renemliD Sila ile Özcan Deniz. Çok düsündün mu Coca Cola? Hayatin hangi tadi bu?

Barbaros Şansal @BarbarosSansal Nurellalı yedigün, Özcan Denizli kokakola, yeni Türkiye emrahla acılı mac doMaldsı görmedi mi hala?

Arto Dalga @artodalga Şu anda CNN Türkdeki Coca-Cola'nın Reklamı Sezen Aksu'dan Çok daha ilgi çekmiştir diye düşünüyorum Süper Reklamdı Helal Coca Cola

Erhan ÇELİK @Erhan_Celikk Coca Cola'nın yeni reklamını sağlık Bakanlığı kamu spotu olarak çekse bağımlılarını içecekten bu kadar soğutamazdı.

Yunus Günçe @yunusgunce Ama coca-colayı ayranla karıştırmışsınız siz. coca-cola çalkalanmaz.

Elçin Yahşi @yelchin Coca Cola reklaminda deve yok mu? Var da ben mi gormedim?

Özcan Deniz ile Sıla\'nın Reklamdan Kazandıkları Herkesin Dilinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özcan Deniz ile Sıla'nın Reklamdan Kazandıkları Herkesin Dilinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • Arapkızı: Çok sıkıcı ve uzun olmuş reklam artık alacagım varsada almam soguttular 81 0 Yanıtla
  • yikilmayan Turk: Reklam az ve esprili olur ama bu reklam hint filmlerinin fragmani gibi 62 0 Yanıtla
  • vatan sever: süpeerr 1 46 Yanıtla
  • Kukuriku: Allam ya Nasi açık saçık bi reklam olmuş,başımıza taş yağacak.kadınları teseddüre sokup öle çekilmeliydi bu reklam.aksi düşünülmemeli bile..aa bacakmı ne Saçı da görünüoo alllaaa yandı öbür dünyada. 17 27 Yanıtla
  • asi: ALLAH İSLAH ETSİN BU TÜR İNSANLARI İNSANOĞLU SABAHTAN AKŞAMA KADAR ANALARI AĞLIYOR ASGARİ ÜCRETE BÖYLELERİDE 5 DAKİKADA MİLYONLAR KAZANIYOR BANA FAKİRİN İÇEMEDİĞİ SÜTÜ ZENGİNİN KÖPEĞ İÇİYORSA BANA ADALETEN HAKTAN SÖZ ETMEYİN SAKIN ZATEN KOLA İÇMİYORDUM BİR DAHA EVE KOLA SOKMAK YASAK OLACAK YAZ AYLARINDA AYRANI DÜNYAYA DEĞİŞTİRMEM YAP BUZ GİBİ BİR DOĞAL AYRAN... 36 0 Yanıtla
  • ece fidan: Ozcan deniz yerine murat boz olmalıydı cookkk daha iyi olurdu 23 9 Yanıtla
  • Hancı: Dümdük çocukları oynasaydı 1500 tl 32 0 Yanıtla
  • Kalender: Yıllardır islami basının yada kesimin yapamadığını bir reklamda yaptılar . Soğudum resmen 23 0 Yanıtla
  • Y: Benim morali Sıfır Sıfır Sıfır bune laaannn boyle :) 17 0 Yanıtla
  • ALIN TERİ: ÇOK ADALETLİ BİR PAYLAŞIM. HARAM ZIKKIM OLSUN. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement