Macit Özcan'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Macit Özcan'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor

Macit Özcan\'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Anamur'u ziyaret ederek, vatandaş ve esnafla buluştu.

24.03.2014 16:59  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Anamur'u ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnafla buluştu.

İlçe girişinde araç konvoyuyla karşılanan Başkan Macit Özcan'a, CHP Mersin Milletvekilleri İsa Göki ile Ali Rıza Öztürk ve CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Suphi Alp eşlik etti. CHP ilçe binası önünde düzenlenen mitingde halka hitap eden Özcan, "7'den 70'e hizmet vermek bizim görevimiz. Anamur'a yapacağımız büyük hamlelerle, Anamur'u proje kenti yapacağız. Anamur'da ciddi anlamda içme suyu sıkıntısı yaşanıyor. Dragon Çayı'ndan Anamurlulara sağlık içme suyu sağlayacağız. 'Dost Eli Projesi' kapsamında yapmış olduğumuz ücretsiz gezici sağlık hizmetimiz, bütün ilçelerimize ulaşacak. Ev eşyası ve giysi bankası ile ekmek fabrikası projelerimiz sayesinde, dar gelirli vatandaşlarımıza büyük anlamda destek olacağız. Kadın sığınma evleri ve öğrenci yurdu yapacağız. Ayrıca 30 bin öğrencimize burs vereceğiz" şeklinde konuştu.

Anamur'da arıtma tesisi, kanalizasyon, yağmur suyu, asfalt, modern hal kompleksi, kongre merkezi, çöp, mezarlık, otopark gibi çalışmaların 30 Mart'tan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağına vurgu yapan Özcan, "Doğa harikası Anamur'un turizm kenti olabilmesi için önünde hiçbir engel yok. Turizmi canlandıracak, turisti çekebilecek hiçbir yatırım yapılmamış. Anamur'un turizmini canlandırmak için çok güzel projelerimiz var. Anamur'u bu hizmetlerle donatmak için 30 Mart'ta hem Anamur'da hem de Büyükşehir'de oyunuzu Cumhuriyet Halk Partisi'ne verin" diye konuştu.

Özcan, mitingin ardından Anamur Hal Yönetimi ile toplantı yaptı ve daha sonra Malaklar Köyü'nü ziyaret etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Macit Özcan'ın Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement